Donation: Drikkevand i Pakistan

DONATION ER IKKE AKTIV

(modtager er Danish Muslim Aid)

Kære alle,

Den næste indsamling er klar til at mærke jeres kærlighed og gavmildhed. Den skal bygges i Sindh, Pakistan, og er til ære for de afdøde i Vestre Kirkegård, Århus.

Brønden koster 13.608 kr. Vi har 5.679,7 kr. til gode hos DM-Aid, fra sidste indsamling i Uganda. Vi skal derfor kun indsamle 7.928,3 kr (det svarer til under 4 kr. pr mand, nu hvor vi er 2161 personer i gruppen). De regner med at bygge den færdig på inden for 2 måneder, In sha Allah. Jo hurtigere vi kan ramme målet, jo hurtigere kan de komme igang, og jo hurtigere er der rent drikkevand til målgruppen.

I vil få en ugentlig opdatering hver mandag. Men hvis vi kan gøre dette på under en uge, kan næste mandags gode nyhed være, at vi er nået i mål 🙂

Brønden skal gavne beboerne i landsbyen Sadeeq Naro, beliggende i Union Council of Saeed Matto Shah, Taluka Bulri Shah Kareem, Tando Muhammad Khan District. Der er 62 husstande i landsbyen med 422 indbyggere, der består af 196 mænd, 180 kvinder og 46 børn under 18 år. Befolkningens primære levebrødskilde er husdyr, efterfulgt af arbejdskraft og landbrug.

Landsbyen er frataget grundlæggende faciliteter, herunder hospital, vejadgang, veterinærcenter, elektricitet og sødt drikkevand. Der er dog én grundskole med 30 studerende, der inkluderer 22 drenge og 8 piger.

I øjeblikket er der kun to funktionelle håndpumper i Sadeeq Naro. Befolkningen er ekstrem fattig og har ikke ordentlig adgang til ren drikkevand samt ordentlige sanitære forhold i husholdningen. Grundt ekstremt fattigdomsniveau, har de heller ikke råd til at investere i sådanne faciliteter.

Lad os sørge for at forbedre deres levevilkår 💪 billederne er fra andre vandprojekter i Pakistan, gennem Danish Muslim Aid

I kan følge med i udviklingen på vores Facebook side, der kommer løbende informationer og updates.

I kan se et kort over hvor vi har hjulpet med at bygge brønde. Klik her eller på billedet.

Donér allerede idag og gør en forskel..

Alle har ret til rent vand..
Start chat
1
Brug for mere info vedr. dette projekt?
Spørgsmål til dette projekt.
Hej, kan vi hjælpe?
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner