Donation: Rent vand i Uganda

DONATION ER IKKE AKTIV

(modtager er Danish Muslim Aid)

Kære alle,

Nu er turen kommet til næste projekt; vand til Bugoba landsbyen i det østlige Uganda. Dette dedikeres til de afdøde i Den Muslimske Gravplads i Brøndby. Dette er ikke et samarbejde, men blot os der ønsker at dedikere til vores alle sammens kære der er begravet der.

Pris: 27.402 kr. inklusiv gebyrer som Danish Muslim Aid påkræver.

Der er 273 husstande i Bugoba. Disse beboere deler deres nuværende vand med dyr. Dette sætter deres helbred i fare for vandbårne sygdomme. Dette problem kan løses ved at bore og konstruere en lavvandet håndpumpe vandkilde i landsbyen, med kort afstand til brugeren. Inden for 6 uger efter indsamlingen, forventes brønden at være operationelt. Vandkilden vil give beboerne adgang til rent vand, samt sikre personlig hygiejne.

Det forventes at levestandarden i Bugoba er forbedret med 45%, to måneder efter afslutningen af projektet.

Danish Muslim Aid fortæller at 45% husstande i Bugoba er blevet besøgt og informeret om lavvandede vandkilde. 55% af husstandene i Bugoba har adgang til rent og sikkert vand pr 6 uger efter modtagelse af midler.

Lad os hurtigst muligt, sørge for rent vand til disse mennesker. Jo hurtigere vi rammer målet, jo hurtigere får de rent vand ?

Der vil være en ugentlig opdatering på indsamlingen.

I kan følge med i udviklingen på vores Facebook side, der kommer løbende informationer og updates.

I kan se et kort over hvor vi har hjulpet med at bygge brønde. Klik her eller på billedet.

Donér allerede idag og gør en forskel..

Alle har ret til rent vand..